Record aantal oliebollen gebakken

Oliebollen bakken 2018 was succesvol

Zoals u weet zijn er op 29 december 2018 weer gezamenlijk oliebollen gebakken door de jeugd van AiB en PKN. Daarmee leveren zij een bijdrage aan hun beider jeugdkamp.Dat heeft dit jaar geleid tot een record aantal oliebollen: 1320.
Het is fijn om te merken dat er ieder jaar meer mensen genieten van onze oliebollenbakkerij. De fietsenstalling van de Protestantse kerk werd omgetoverd in een gezellig bakhuis waar veel bezoekers even een kijkje komen nemen als zij hun bollen komen halen.In de ontmoetingsruimte van de kerk zijn groepjes van kinderen bezig met beslag maken, zakjes vullen met poedersuiker, oliebollen in papieren zakken doen en bestellingen wegbrengen.Tussen de middag eten we met z’n allen traditiegetrouw een frietje.  De sfeer was goed en het is mooi om te zien hoe de jongeren met elkaar samenwerken. Dat geeft hoop voor de toekomst. Wij danken u allemaal heel hartelijk dat u bij ons oliebollen komt halen en dat wij daardoor een leuke dag doorbrengen met elkaar. Graag tot volgend jaar.
Groetjes vanFrans en Jantine, Frouwke, Saskia, Eva en Jesper, Danny, Margrith en Yentl, Carly, Marieke, Rosanne en Mireille,Lieke en Eise, Yasmin en Caspar, Sara, Anna, Mark, Roderik, Marga en Anne, Lisanne en Tim, Rosalie, Paul, Martien en Petra